OCE

Canon banners
Početna / Kancelarijski program / Crno/belo / Canon imageRUNNER ADVANCE 8595 PRO
image RUNNER ADVANCE 8595 PRO
 image RUNNER ADVANCE 8595 PRO
Brend: Canon
Raspoloživost: ima na lageru

image RUNNER ADVANCE 8595 PRO poseduje senzacionalne performanse i omogućava rad bez prestanka u korporativnom i produkcionom okruženju kroz automatizovane i unapređene radne procese.
 
Prednosti:
  • Crno-bela štampa pri brzini od 95 strana u minuti
  • Izvanredna brzina štampa sa komplikovanim papirima
  • Unapređena podrška za van standardne veličine papira
  • Kapacitet do 7.700 papira i fleksibilno upravljanje medijima
  • Produktivni proces skeniranja
  • Lako upravljenje u okviru okruženja
  • Napredne sigurnosne opcije
  • Mala potrošnja energije
Napredne performanse
image RUNNER ADVANCE 8595 PRO je dizajniran za maksimalnu produktivnost u najzahtevnijim okruženjima umerene frekvencije štampe, omogućava brzine štampe do 85 strana u minuti crno-bele štampe. Ovo rešenje može da održi konstantnu brzinu štampe čak i priliko štampe na specifične papire. Sa ekstenzivnom skladištenog prostora za papir, i mogućnošću procesiranja informacija i dokumenata efikasno zahvaljujući naprednoj imageCHIP tehnologiji i izmeni tonera tokom štampe, imaćete pouzdanu i moćnu štampu uz minimalne manuelne intervencije.
 
Efikasnost radnih procesa
Fleksibilno upravljanje medijima vam omogućava da odaberete između najrazličitijih izvora papira i da koristite teške papire sve do 256 gsm. Odštampajte izveštaje profesionalnog kvaliteta, brošure, newslettere, uputstva, predloge i ugovore sa fleksibilnim in-line finishing opcijama za savijanje, insertovanje dokumenata, klamovanje i koričenje.
 
Upravljanje troškovima
Uz mogućnost apliciranja pravila štampe, nadzora štampe i postavljanja restrikcija po korisniku image RUNNER ADVANCE 8595 PRO pomaže smanjenju nepotrebne štampe i uštedi novca za papir i tonere. Nudi visoku integrativnost sa softverima za upravljanje štampom, kao što je uniFLOW i daje mogućnost detaljnog praćenja štampe, izveštaja i analize troškova.
Opšte
Tip štampe Crno/Bela
Format štampe A3
Brzina štampe 85 ppm
Kopiranje/skeniranje? da

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353