OCE

Canon banners
Početna / Océ i Canon

Océ i Canon

Océ

Oce logo

Kompanija Océ je fokusirana na proizvodnju profesionalnih sistema za štampu kako širokog formata, gde je svetski proizvošač broj 1, tako i brzih printera, skenera i kopira manjih formata i mašina za spoljnu grafiku. Océ razvija hardver, softver, usluge i potrošni materijal posebno za produkciju svih vrsta digitalnih dokumenata i aplikacija i kombinuje sve ove elemente u integrisane sisteme.

Océ-ovo iskustvo u oblasti digitalne štampe je zasnovano na 125 godina inovacija u ovoj oblasti. Danas je Océ velika organizacija sa distributerima i servisnom podrškom u 80 zemalja širom Sveta sa više od 23.000 zaposlenih.

Inovativni, produktivni i izuzetno jednostavni za upotrebu, Océ sistemi su najpouzdaniji izbor za digitalnu štampu. Tako, ako želite da Vaš tok dokumentacije od izrade preko arhiviranja i upotrebe dovedete na zaista visok nivo - obratite se lideru na svetskom tržištu - Océ. U nastavku je pregled Océ portfolija:

Printeri, kopiri i skeneri

Mali format

  • Kompletna gama mašina, printera, kopira i skenera za kancelarijsko poslovanje, smostalno ili u mrežnom okruženju.
  • Printeri velikog kapaciteta za obimne i komplikovane poslove u velikim kompanijama i komercijalnim štamparijama.

Široki format

  • Štampači i skeneri za tehničku dokumentaciju, geografske mape i crteže, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu na različitima materijalima.

Softver

Softver za kontrolu tokova posla i upravljanje rezultatima za celu liniju rešenja malog formata

  • Kompletansoftverza pripremu i kontrolu kompleksnih poslova iz različitih izvora, crno-belih ili u boji. Softver za kontrolisanje različitih printera

Softver za upravljanje štampom i distribucijom za širokoformatne uređaje

  • Napredni softver za kontrolu različitih printera u centralizovanom i decentralizovanom okruženju.

Usluge

Održavanje mašina i softvera

  • Océ ima sopstvenu organizaciju u preko 30 zemalja i distributersku mrežu u preko 70 zemalja za tehničku podršku i servis mašina i softvera.

Konsultativne usluge

  • Océ obavlja konsultativne usluge sa ciljem zadovoljavanja svih korisnikovih potreba ne samo pre i tokom instalacije već i tokom korišćenja opreme.

Potrošni materijali i mediji - Mediji širokog formata

  • Proizvodnja svih vrsta papira u rolnama za tehničke crteže svih širina i dužina, proizvodnja tonera i mastila.

"OSA - Računarski inženjering" je jedini ovlašćeni distributer Océ-a na našim prostorima.

Za više informacija o kompaniji posetite www.oce.com.

Canon

Canon logo

Kompanija Canon osnovana 1937 godine, je izrasla u globalnu kompaniju koja deluje na raznim tržištima, uključujući Poslovna rešenja, Potrošačke grafičke proizvode, Emitovanje i komunikacije, Medicinske sisteme i Industrijske proizvode. Sa godišnjom neto prodajom od 3,467 milijardi jena i globalnom radnom snagom od oko 118.000 ljudi u blizu 200 kompanija, Canon je jedna od poznatih i poštovanih kompanija širom sveta. Za više informacija o kompaniji posetite www.canon.com.

U martu 2010, Canon je postao većinski vlasnik kompanije Oce, jednog od vodećih svetskih proizvođača rešenja za profesionalno upravljanje i štampanje dokumenata. Novi proizvodi ovih kompanija predstavljaju prekretnicu u timskom radu i omogućavaju klijentima ovih kompanija unapređen pristup vodećim tehnologijama u ovoj industriji. Sinergijom istraživanja i razvoja Canon i Océ dokazuju da su snažniji zajedno i da im je cilj da postanu svetski lideri u industriji štampe.

Za više informacija o kompaniji posetite www.canon.com.

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353