OCE

Canon banners
Početna / Široki format / Océ / Crno/bela štampa / Océ PlotWave 900
Océ PlotWave 900
Océ PlotWave 900
Brend: Oce
Raspoloživost: ima na lageru

Ozbiljna moć u velikom obimu štampe za stvaranje sveta oko nas

Savremeni inženjeri i arhitekte veruju Océ sistemima sa dobrim razlogom: jedinstvena kombinacija brzine, kvaliteta i pouzdanosti. Océ PlotWave 900 ide na još viši nivo. Ovo je sledeća evolucija u našim nagrađivanim linijama proizvoda proverene Océ tehnologije. Ovaj sistem štampanja, kopiranja i skeniranja daje ozbiljnu snagu u izgradnji sveta oko nas.

Najbolji u klasi produktivnosti

Kao lider na tržištu inženjering štampe, mi razumemo šta je potrebno da bi se posao uradio u okruženjima gde ste pod velikim pritiskom. Océ PlotWave 900 ima brzinu, pouzdanost i fleksibilnost da odgovori svim zahtevima za crno -belu štampu. To ga čini najproduktivnijim ploterom u svojoj klasi. Ekonomičan dizajn vam pomaže da ostavarite profit, dok Océ Copy Press tehnologija nudi do sada nenadmašne (ekološke prednosti) koristi u očuvanju životne sredine. Plus, dobijate izuzetan kvalitet slike i mogućnost da zadovoljite i najzahtevnije kupce.


Kopiranje Press tehnologijom

Ulaganje u kvalitet se isplati. Svake godine, milioni se gube u arhitektonskoj, inženjerskoj i građevinskoj industriji zbog pogrešno protumačenih nacrta koji su reprodukovani u lošoj rezoluciji.  Océ PlotWave 900 štampač velikog formata pruža najbolji kvalitet reprodukcije u svojoj klasi, zahvaljujući 600 dpi kvalitetu štampe, naprednoj obradi slika i Océ Copy Press tehnologiji.


Ostvarenje profita

Océ PlotWave 900 je dizajniran da traje tri miliona metara ili 11 godina, čak i u visokom obimu i visoko stresnom okruženju. Ovaj ploter sistem je vaša najsigurnija dugoročna investicija. Pre ćete vratiti uloženu investiciju ukoliko brže štampate.
 

Više informacija na WEB sajtu proizvođača:

http://global.oce.com/products/plotwave900/default.aspx#Description

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353